Lydia Elise foto

Jeg er en jente på 24 år med en brennende lidenskap for foto. Helt siden tidlig ungdomsskolealder har jeg syntes at det å kunne fange øyeblikk i bilder, er en helt fantastisk ting. Som person er jeg utadvendt og ikke redd for en utfordring! Sier ikke nei om noen spør om jeg kan ta bilder til diverse anledninger.

Min tid i førstegangstjenesten arbeidet jeg som presse- og informasjonssoldat på Ørland hovedflystasjon, i Luftforsvaret. I løpet av den tiden lærte jeg veldig mye om fotografering, intervju og artikkelskriving. Nå for tiden studerer jeg medier og kommunikasjon ved høgskolen i Oslo og Akershus.

Om du ønsker fotograf til mindre eller større anledninger stiller jeg gjerne opp! Ta en titt på mitt portfolio som du finner øverst til høyre på siden.

Alle bilder som legges ut er naturligvis mine egne og menneskene som er portrettert er spurt om de synes det er greit både at bildet er tatt og at det legges ut her.


Mail: lydia.nyland.andersen@gmail.com

Telefon: 0047 47660699